Kompass>> Hem | SwAF - Startsida

  Start  

Välkommen till SwAF.se

SwAF.se är en historisk webbsida för svenska försvarets flygplan och helikoptrar. Här hittar du fakta, historik, bilder, med mera på flygplan och helikoptrar som opererats eller för tillfället opereras av svenska Försvarsmakten.

Via menyn längst upp kan du navigera runt på SwAF.se och utforska alla vinklar och vrår av sidan. Du finner information om de olika flygplanen och helikoptrarna, vilka som står bakom SwAF.se, skrivbordsunderlägg att ladda ner, bilder på maskinerna och mycket mer! Har du funderingar eller frågor, kanske synpunkter på sidorna, eller har hittat något litet fel, är du givetvis välkommen att höra av dig till oss. Kontaktformulär hittar du under SwAF info.

SwAF.se är, som tidigare nämnts, ett ideellt projekt med syfte att presentera information kring de flygplan och helikoptrar som svenska Försvarsmakten opererat och i dagsläget opererar. Vi vill dock poängtera att SwAF.se är en högst inofficiell sida, helt utan koppling till svenska Försvarsmakten eller Flygvapnet. Försvarsmaktens och Flygvapnets respektive hemsidor återfinns bland våra länkar.

Väl mött och på återseende!

/Team SwAF
Tp100
Nyheter