:

Hur mycket får man per burk Kakservice?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket får man per burk Kakservice?
 2. Hur många procent får Kakservice?
 3. Hur mycket tjänar klassen på att sälja kakor?
 4. Vad är bäst att sälja till klasskassan?
 5. Hur tjänar man pengar till klasskassan?
 6. Hur kan man tjäna pengar i skolan?
 7. Kan man sälja kakor som privatperson?
 8. Hur lång tid tar det att få kakor från Kakservice?
 9. Är det olagligt att sälja saker i skolan?
 10. Vad kan barn sälja för att tjäna pengar?
 11. Vad tjänar man mest på att sälja med klassen?
 12. Hur mycket tjänar man för att vara med i klassen?
 13. Hur tjänar man pengar när man är 11 år?
 14. Vad kan man göra för Klasspengar?
 15. Får man baka hemma och sälja?

Hur mycket får man per burk Kakservice?

Infopaketet innehåller allt du behöver för att starta en försäljning.

Säljlistan visar tips på bra försäljningsställen och exempel på hur mycket du kan sälja.

Hur många procent får Kakservice?

Vad är det som speglar ett framgångsrikt lag? Jo vi på kakservice tror det är ett lag där det finns glädje, där barnen längtar till träningen och där föräldrarna mer än gärna engagerar sig och bidrar till laget och barnens bästa. Framgångsrika lag lyckas för att de sätter laget före jaget. Lagkassan är som en gemensam skattkista där drömmar och förhoppningar om glädje för alla lagkamrater ryms. Barn, ledare och föräldrar planerar tillsammans olika aktiviteter för att samla in pengar till gemensamma mål: cuper, resor, tävlingar och träningsläger som ligger utanför det som täcks av klubben centralt.

Något som kan hjälpa till att skapa en starkare sammanhållning i laget är t ex. ett träningsläger en cup eller en enkel mysig pizzakväll i klubbstugan. Då ges det tillfälle för både barn och föräldrar att umgås och lära känna varandra.

Hur mycket tjänar klassen på att sälja kakor?

Det finns många fördelar med att eleverna i en klass själva samordnar och genomför en klassförsäljning för att samla in pengar till en rolig skolresa eller utflykt. Eleverna lär sig att ta ansvar, planera, känna solidaritet och får då också en bättre sammanhållning i klassen. Att få extra påfyllning i klasskassan muntrar upp de flesta. 

För att en klassförsäljning ska fungera i en klass där många elever ska delta, krävs det att det är enkelt att genomföra. Att produkterna är populära och lättsålda tror vi är den bästa förutsättningen för att eleverna ska engagera sig och tycka det är roligt. Många av Kakservice produkter såsom Lillebrors Kolor, Mammas Chokladbollar är klassiker som kunder vill köpa om och om igen, bara att ta upp beställningar och leverera.

Vad är bäst att sälja till klasskassan?

Kaffekassan erbjuder skolklasser och föreningar ett hållbart koncept med kaffe, hela bönor, termosflaskor, återanvändbara kaffefilter i produktsortimentet. De ger också en hög provision per såld produkt (47-67 kr).

Om ni fortfarande ställer er frågan ”vad kan man sälja med klassen?” så bör ni kasta ett öga på Elore Essentials.

Elore Essentials erbjuder skolklasser, lag och föreningar att tjäna pengar genom att sälja doftljus och bubbelljus.

Även Elore Essentials erbjuder en av marknadens högsta förtjänster där ni kan tjäna upp till 67 kr per såld produkt.

Om ni vill sälja saker till klassen så är även salami en populär produkt.

Salami har funnits väldigt länge på marknaden och är ett koncept som innefattar en delikatess, vilket få kan säga nej till. 

Om ni frågar er själva ”vad kan man sälja med klassen?” så är därför god salami ett alternativ att överväga. Förtjänsten är ofta bra och hos somliga företag kan ni behålla ca en tredjedel av det totala försäljningsbeloppet.

Hur tjänar man pengar till klasskassan?

Här nedanför kan ni läsa om 13 olika metoder och produkter som ni kan sälja för att tjäna pengar till klassen. Vi tycker själva att sälja kaffe via Finsmakarna.se är bästa metoden. Varför? De erbjuder lättsålda och prisvärda produkter som dessutom är mycket lättsåld hela året runt och ger er en hög vinstmarginal. Kom igång med er klassförsäljning idag!

13 bästa metoderna för att tjäna pengar till klassen eller laget:

Hur kan man tjäna pengar i skolan?

Det utan tvekan vanligaste sättet att tjäna pengar när man går i skolan är att ta ett deltidsjobb, där man jobbar på helger och/eller kvällar.

Kan man sälja kakor som privatperson?

Om du inte har en restaurangverksamhet men ändå säljer måltider i ditt hem eller för avhämtning, ska du normalt redovisa detta i din inkomstdeklaration. Det spelar ingen roll hur dina kunder får erbjudandet, via en mobilapp, webbsida, anslagstavla eller liknande.

Om du får ett överskott måste du redovisa dina inkomster och utgifter på blankett T2 – Inkomst av tjänst för inkomstgivande hobby (SKV 2051).

Hur lång tid tar det att få kakor från Kakservice?

 • Måste vi lägga ut några pengar i förväg?

  Svar: Nej, infopaketet är gratis, När ni sen beställer burkar har ni 30 dagars betalningstid med start från leveransdatumet. Ni har då gott om tid att dela ut burkarna och samla in pengar.

 • Hur gör vi om någon vill beställa fler burkar efter att vi lagt vår order?

  Svar: Det är väldigt vanligt att det kommer in fler önskemål på beställningar av burkar efter att ni har lagt er order. Ni kan då göra en fraktfri efterbeställning.Tänk på att samla ihop alla efterbeställningar till en order för att underlätta arbetet. Om ni använt Mina sidor kan ni välja att starta en efterbeställning där. För dig som inte använt Mina sidor, lägg din efterbeställning på sidan Beställ produkter.

 • Är det fraktfritt?

  Svar: Beställningar på minst 35 burkar levereras fraktfritt.

 • Hur får man beställningslistor?

  Svar: Beställningslistan finner ni längst bak i säljkatalogen som ni får med när ni beställer ett infopaket. Beställ här helt utan kostnad. Ni kan även beställa på telefon 031-27 22 20 eller ladda ner som pdf på sidan Ladda ner säljmaterial.

 • Måste vi sälja för en viss summa?

  Svar: Nej, vi ställer inga krav. Ni tjänar 30 kronor från första sålda burken. Fraktfritt från 35 burkar.

 • Måste vi lägga ut några pengar i förväg?

  Svar: Nej, infopaketet är gratis, När ni sen beställer burkar har ni 30 dagars betalningstid med start från leveransdatumet. Ni har då gott om tid att dela ut burkarna och samla in pengar.

 • Hur mycket tjänar man per burk?

  Svar: Er förtjänst per burk är 30 per såld burk. Förtjänsten behåller ni direkt efter att ni betalt er faktura. Produkterna som ni beställer kommer på en faktura som är på antal sålda burkar x inköpspris, mellanskillnaden är er förtjänst och den behåller ni direkt. Ni får även en stamkundsrabatt på ytterligare 3 kr extra per burk fr.o.m. er andra försäljningsomgång.

 • Vad är ett infopaket och vad ingår?

  Svar: Ett infopaket är till för att visa laget/klassen och innehåller allt du behöver för att starta en försäljning. Infopaketet innehåller säljkataloger, en informationsfolder och en smakprovsburk. Paketet är gratis och kommer till er inom 1-2 dagar.Beställ ett gratis infopaket

 • Vad innebär det att vara kontaktperson?

  Svar: Som kontaktperson är du ansvarig gentemot Kakservice för den ideella gruppens eller klassens beställningar, leveranser, fakturor. Du måste vara minst 18 och acceptera att en kreditkontroll utförs.

 • Hur länge säljer vi?

  Svar: Ni bestämmer själva hur länge er försäljning ska pågå. Men vi rekommenderar cirka 3 veckor som säljperiod för att hålla er aktivitet så effektiv som möjligt.

 • Hur beställer jag egna etiketter att klistra på burkarna?

  Svar: Etiketter med skolan/föreningens namn/logga beställer ni i samband med er burkbeställning. Beställningen gör ni på vår hemsida eller ring 031-272220.

 • Hur får man beställningslistor?

  Svar: Beställningslistan finner ni längst bak i säljkatalogen som ni får med när ni beställer ett infopaket. Beställ här helt utan kostnad. Ni kan även beställa på telefon 031-27 22 20 eller ladda ner som pdf på sidan Ladda ner säljmaterial.

 • Hur gammal ska man vara för att kunna beställa burkar?

  Svar: Man måste vara minst 18 år.

 • Kan man byta kontaktperson?

  Svar: Ja man kan byta kontaktperson i klassen eller laget/föreningen. Hör av er till oss på mejl [email protected] eller på telefon 031-27 22 20 så hjälper vi er med det.

 • Får man sälja era produkter som privatperson?

  Svar: Nej, man kan inte sälja våra produkter som privatperson utan endast som skolklass eller en ideell förening.

Är det olagligt att sälja saker i skolan?

Tandläkaren, odontologie licentiat Jaakko Anttila vid Åbo universitet har undersökt hur väl rekommendationen efterföljdes, och han visar i sin doktorsavhandling att den hade effekt.

- Innan rekommendationen såldes sötsaker eller läsk i 58 % av högstadierna i Finland, men redan tre år senare hade andelen sjunkit till 38 %, visar Anttila.

Och andelen sjönk i alla slags skolor, inte bara skolor i rikare områden eller i områden med elever från lägre socioekonomiska grupper.

I en del skolor sker försäljningen varje dag, i andra kan det vara någon eller några gånger i månaden. Men fortfarande säljs sötsaker i fyra skolor av tio.

- Det finns inget entydigt svar på varför det är så. Någon skola hävdar att det är svårt att bryta en vana, en annan att det är elevkåren som får pengarna, och i någon skola sköts skolmaten av en utomstående aktör som också säljer mellanmål, säger Anttila.

Vad kan barn sälja för att tjäna pengar?

Det finns olika lotteriet där man kan tjäna pengar. Många föreningar och idrottsklubbar har i regel inga anställda och för att deras ekonomi ska fungera säljer de allt från kläder och mat till bingolotter. Lottförsäljningen har blivit avgörande för att många klubbar över huvudtaget ska kunna existera. Deras viktigaste säljkanal är just barn och ungdomar. Kontakta olika klubbar som ligger i närheten och fråga om de vill låta barnen hjälpa till att sälja deras lotter mot provision. Många skolklasser har på det sättet dragit in betydande belopp till sina skolresor och föreningar.

Vad tjänar man mest på att sälja med klassen?

Här behöver du varken registrera dig eller ansöka! Utan kom igång med försäljningen redan idag genom att ladda ner vårt säljmaterial (produktlista och beställningslista) och ring upp mormor, grannen eller kanske faster för att ta emot hens beställning direkt.

Sälj först, beställ sen. Du behöver inte ligga ut med pengar.

Hur mycket tjänar man för att vara med i klassen?

Här nedanför kan ni läsa om 13 olika metoder och produkter som ni kan sälja för att tjäna pengar till klassen. Vi tycker själva att sälja kaffe via Finsmakarna.se är bästa metoden. Varför? De erbjuder lättsålda och prisvärda produkter som dessutom är mycket lättsåld hela året runt och ger er en hög vinstmarginal. Kom igång med er klassförsäljning idag!

13 bästa metoderna för att tjäna pengar till klassen eller laget:

Hur tjänar man pengar när man är 11 år?

Alla ungdomar vill oftast ha egna pengar men hur och vad gör man som ungdom för att kunna tjäna pengar?

En bra start för att kunna tjäna dina egna pengar är att fundera ut vad du vill ha pengarna till och om du har något speciellt mål med att du vill tjäna pengar. Kanske längtar du efter att köpa dig en egen telefon eller Ipad eller du vill kanske bevisa för dina föräldrar att du är kapabel att hitta ditt egna sätt att tjäna pengar på.

Tjäna pengar vill som sagt de flesta ungdomar göra men att jobba för dem är inte alltid det som ligger högst på ungdomarnas prioriteringsslistor. Ungdomar kan tjäna pengar på det man tycker är roligt men kan även ha möjlighet att tjäna pengar på sin hobby. Så det är bara att du som ungdom ger dig ut och letar efter det sätt du tycker känns bäst för dig att tjäna dina egna pengar på.

Vad kan man göra för Klasspengar?

Är ni en skolklass och vill tjäna pengar till er resa eller något annat kul projekt? Här tipsar vi om de 9 bästa metoderna för få in pengar snabbt och enkelt — och ha kul på samma gång.

Tänk på att alltid välja ett koncept som passar klassens förutsättningar.

Att sälja så enkla produkter som möjligt brukar vara ett vinnande koncept. Det vill säga produkter som inte kräver några långa förklaringar eller avancerade säljargument.

Såsom kaffe. Eller kakor och toapapper. Det är produkter som förbrukas i hög takt och som det ständigt finns en efterfrågan på.

Det här är sannolikt ett av de enklaste och mest lukrativa sätten att tjäna pengar till klassen. Med Fikakassan säljer ni Sveriges mest älskade dryck (kaffe) och får 65kr per paket.

En av styrkorna med det här konceptet är att Sverige är ett av världens mest kaffedrickande länder om vi tittar på antalet koppar per capita. Endast i Finland dricker man mer.

Får man baka hemma och sälja?

Om du som privatperson vill sälja eller servera livsmedel måste du i vissa fall anmäla din verksamhet för registrering till miljö- och byggnämnden. Är det en verksamhet som är av tillfällig karaktär och inte kommer att ske regelbundet behöver den inte registreras, exempelvis vid bakning av bröd och matlagning till marknader. Hör gärna av dig till oss på miljö- och byggenheten på telnr 0921-620 00 så kan vi bedöma ifall din verksamhet behöver registreras eller ej.

Enskild persons beredning, hantering eller lagring av livsmedel som konsumeras av en privat krets t.ex. till klassfest eller bröllop kräver inte heller någon registrering. Även om ingen registrering krävs behöver du tänka på några viktiga saker, till exempel att du ska tvätta händerna och hålla en god handhygien, att du har koll på förvaringstemperaturer med mera.