:

Kan man träna efter LPG?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man träna efter LPG?
 2. Vad får man ta på friskvård?
 3. Vad ingår inte i Friskvårdsbidraget?
 4. Vad är LPG behandling bra för?
 5. Hur mår man efter en LPG behandling?
 6. Är LPG verkligen bra?
 7. Vad ingår i friskvård 2023?
 8. Kan man köpa liftkort för friskvårdsbidrag?
 9. Är thaimassage friskvård?
 10. Hur mycket kostar en LPG behandling?
 11. Hur ofta bör man göra LPG?
 12. När får man nya friskvårdsbidrag 2023?
 13. Är slalom friskvårdsbidrag?
 14. Kan man ta skidhyra på friskvårdsbidrag?
 15. Är Spa friskvårdsbidrag?

Kan man träna efter LPG?

om du vill bjuda din kropp på en härlig massage och samtidigt, du vet, göra någonting ordentligt för att den ska må bra, då ska du nog slänga ett öga på lpg-massagen. den här behandlingen är både skön och effektiv!

vi har jobbat med lpg i sammanlagt 25 år här på The Skin och kan lugnt säga att det finns ingen behandling som kan mäta sig med denna världsledande teknik. namnet alliance syftar på den nya kroppstekniken som är en allians mellan den tidigare kroppstekniken med två motoriserade rullar samt den motoriserade ansiktstekniken med flaps. i den nya tekniken sitter således en rulle och en flap som är stor som en handflata, vilket ger framförallt tre fördelar:

Vad får man ta på friskvård?

Från och med 2023 gäller denna lista med godkända friskvårdsaktiviteter. Däremot kommer skatteverket inte fylla på listan under 2023. Detta då nya godkända aktiviteter tillkom i högre takt än skatteverket hade tid att ta ställning till dem. Aktiviteter som inte finns på denna listan men uppfyller regler för friskvårdsbidrag får godkännas av arbetsgivaren.

A

Vad ingår inte i Friskvårdsbidraget?

Från och med 2023 gäller denna lista med godkända friskvårdsaktiviteter. Däremot kommer skatteverket inte fylla på listan under 2023. Detta då nya godkända aktiviteter tillkom i högre takt än skatteverket hade tid att ta ställning till dem. Aktiviteter som inte finns på denna listan men uppfyller regler för friskvårdsbidrag får godkännas av arbetsgivaren.

A

Vad är LPG behandling bra för?

LPG® är en unik och patenterad teknologi som formar kroppen och skapar välbefinnande från topp till tå. LPG® har mer än 20 års erfarenhet, referenser från hela världen och 85 vetenskapliga publicerade studier att luta sig emot.

Hemligheten bakom LPG®:s framgångsrika utveckling är den patenterade tekniken IMR (Independent Motorized Rolls). De motoriserade rullarna fungerar helt oberoende av varandra. Sedan bestämmer riktningen och hastigheten på rullarnas rotationer hur huden försiktigt dras in och hudveck skapas med olika form, tjocklek och djup för ett optimalt resultat. Nyrevolutionerande teknik: skulptera din kropp utan kirurgi!

Hur mår man efter en LPG behandling?

Hej i värmen kära vänner.

Hoppas ni har det bra och att ni är rädda om er i värmen och att ni dricker mycket vatten och använder solskydd!

Är LPG verkligen bra?

 • Bindväv finner man ytligt direkt under huden och djupare in i kroppen; vid skelett och ligament. Härav att man pratar om att LPG-massage utförs både som ytlig och djupgående.
 • Bindväven finns även runt och mellan våra organ, muskler, senor och ligament. Varenda cell i varje muskel och sena i din kropp omsluts av bindväv i olika lager.
 • Bindväven binder samman och skapar förutsättningar för kroppens alla delar att kommunicera med varandra – hjärna/ryggmärg/muskler/leder och våra olika organ.
 • Vi känner smärta till stor del genom receptorer i bindväven.
 • Bindväven ser till att musklerna i kroppen har ett bra flöde och att musklernas glideffekt fungerar. Ju bättre glideffekt – desto smidigare känner vi oss och vi kan prestera bättre.
 • Läkning – en bra blodcirkulation är avgörande för att vi ska läka. Förutom det behövs ett bra flöde av vätska mellan bindvävslagren. Känner du dig stel och stum i kroppen kan det bero på för dåligt flöde och för lite vätska i din bindväv.

Vad ingår i friskvård 2023?

Yoga, spinning, padel eller kanske ett klippkort hos massören. På allt fler arbetsplatser erbjuds ett friskvårdsbidrag som ett sätt att främja medarbetarnas hälsa och stärka arbetsgivarvarumärket. Men hur funkar egentligen regelverket? Vilka belopp gäller och vilka aktiviteter är godkända? Vi sammanfattar reglerna för friskvårdsbidrag 2023.

För att börja i rätt ände, vad innefattar begreppet friskvårdbidrag och vad kan det användas till? Jo, friskvårdsbidrag är en populär jobbförmån som innebär att arbetsgivare skatte- och avgiftsfritt kan (men inte måste) ge sina anställda möjlighet till motion och friskvård av enklare slag. Det kan även erbjudas för aktiviteter som saknar inslag av motion men som fungerar avstressande eller avslappnande, exempelvis massage. En förutsättning för att det ska räknas som en skattefri förmån är att det erbjuds till alla anställda på lika villkor.

Kan man köpa liftkort för friskvårdsbidrag?

Hur maximerar man kombinationen nöje, njutning och förbättrad hälsa? Ett säkert tips är utförsåkning i fjällen. De positiva hälsoeffekter är många - du missar väl inte att skidåkning nu är godkänt som skattefri friskvårdsförmån?

SkiStar är inte ansluten till några friskvårdsnätverk utan du köper och betalar ditt SkiPass som vanligt och ansöker sedan i efterhand om bidraget hos din arbetsgivare.

Är thaimassage friskvård?

Behandlingar/PriserAnnelie Karlsson2023-03-04T11:02:21+00:00

* Att välja rätt livsmedel * Kroppsskulptering * Viktnedgång * Ödem * Viktuppgång * Reducera celluliter * Förändra dåliga matvanor

Hur mycket kostar en LPG behandling?

Behandlingar/PriserAnnelie Karlsson2023-03-04T11:02:21+00:00

* Att välja rätt livsmedel * Kroppsskulptering * Viktnedgång * Ödem * Viktuppgång * Reducera celluliter * Förändra dåliga matvanor

Hur ofta bör man göra LPG?

LPG Endermologie som det heter, är en populär anti-aging behandling som kombinerar massagemetoderna bindvävsmassage och lymfdränage. Behandlingen utförs med den unika maskinen Cellu M6® Alliance som kan användas på både kropp och ansikte.

LPG behandlingen innebär en detox och bidrar främst till ökad blodcirkulation, ämnesomsättning och förbättrad syretillförsel - men har flera andra positiva effekter på kroppen och dess utseende. Vår cellulitbehandling med LPG i Malmö förbättrar också lymfcirkulationen vilket gör att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Behandlingen påminner om en exklusiv manuell massage med extrem effekt och avkoppling.

LPG Alliance är den senaste och mest effektiva maskinen som masserar hela kroppen med hjälp av vakuum och en patenterad teknik med motoriserade rullar som arbetar helt oberoende av varandra. Riktningen och hastigheten på rullarnas rotationer bestämmer hur huden försiktigt dras in för ett optimalt resultat. LPG Alliance innehåller skräddarsydda program för behandling inom skönhet, sport, medicin och fysioterapi som är anpassningsbara efter dina behov. Med hjälp av maskinen kan du förbättra hudens kvalitet och forma kroppen genom avancerad simulering och bearbetning.

Med LPG Alliance behandlingshuvud är det möjligt att punktbehandla och reducera fettsamlingar på kroppen som inte försvinner genom ändrad kost och träning. Maskinen bearbetar vävnaden på djupet, förbättrar cirkulationen, förbränner fett och dränerar vätska som på så vis löser problemen som orsakar att celluliter uppstår.

Cellulitbehandling med LPG Alliance rekommenderas för dig som vill få bättre fettförbränning, reducering av celluliter, uppstramning av huden, minskade svullnader i ben och ett bättre välmående.

När får man nya friskvårdsbidrag 2023?

Ett friskvårdsbidrag är ett fast belopp som arbetsgivare ger till en anställd att spendera på hälsorelaterade aktiviteter. Det erbjuds vanligtvis som en årlig budget till varje anställd. Bidraget kan användas för att betala för exempelvis:

Är slalom friskvårdsbidrag?

För att du ska kunna nyttja friskvårdsbidraget när du köper Skidpass behöver du ett kvitto som bevisar att det är just du som har använt Skidpasset – vilket du redovisar till din arbetsgivare. Därför är det viktigt att endast göra ett köp per kvitto om ni är fler i familjen som ska utnyttja friskvårdsbidraget. När du gör ditt köp i vår onlinebokning registreras ditt skidpass tillsammans med ditt namn direkt på bekräftelsen/fakturan som du sedan kan skriva ut och använda som underlag när du ansöker om bidraget. 

Lapland Resorts är inte anslutna till några friskvårdsnätverk utan du köper och betalar ditt Skidpass som vanligt och ansöker sedan i efterhand om bidraget med din kvittokopia eller bokningsbekräftelse som underlag.

Kan man ta skidhyra på friskvårdsbidrag?

Visste du att friskvårdsbidraget kan användas för skidåkning? Både liftkort, spårkort och skidskola är skattefria friskvårdsförmåner. Och vilken härlig friskvård det är! I kort version så betyder det att du, genom att lämna in kvittot till din arbetsgivare kan få skidåkningen betald – vilken förmån! Men det finns såklart lite regler för det.

För oss har det alltid varit solklart att skidåkning friskvård. Lika mycket träning och pulshöjande som gym, eller gruppträning. Men rent tekniskt så tyckte myndigheterna inte det. Fram tills 2018 när det i en dom från Högsta Förvaltningsdomstolen slogs fast att även skidåkning är just friskvård.

Skidåkning är ett intresse, en passion till och med. Vi vill att ännu fler ska upptäcka hur kul det är, vilken härlig träningsform det är att åka skidor. Genom att ha det som friskvårdsförmån är det ju möjligt. Möjlig att åka mer, lära sig mer, eller bara ta sina första svängar. Men hur mycket räcker det till? Och vad gäller egentligen?

Är Spa friskvårdsbidrag?

Visste du att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag på vårt spa i Stockholm? Hos oss finns det många olika friskvårdsaktiviteter och behandlingar att välja mellan.