:

Vilka myndigheter är med i Kivra?

Innehållsförteckning:

 1. Vilka myndigheter är med i Kivra?
 2. Vad är bäst Kivra eller min Myndighetspost?
 3. Vem kan ha digital brevlåda?
 4. Vad har hänt med Digimail?
 5. Har polisen Kivra?
 6. Får man kronofogden på Kivra?
 7. Vill inte ha Kivra längre?
 8. Vad händer med Kivra när man dör?
 9. Är Kivra statligt?
 10. Vilken e brevlåda är bäst?
 11. Får man brev från polisen på Kivra?
 12. Kan Kronofogden ta pengar från mitt vanliga konto?
 13. Vill inte ha mina räkningar i Kivra?
 14. Hur gör man för att slippa Kivra?
 15. Kan man slippa Kivra?

Vilka myndigheter är med i Kivra?

Din data är din data Hos oss behöver du inte godkänna några kakor. Vi använder enbart spårningsteknologier för att sajten ska fungera optimalt, samt gör en anonymiserad analys av hur besökare rör sig på sajten. Läs mer här!

Vad är bäst Kivra eller min Myndighetspost?

Det finns fyra olika digitala brevlådor som kan ta emot myndighetspost. Den digitala brevlådan från Digimail upphörde den 1 juni 2022. Den som har Digimail behöver i stället välja en annan brevlåda.

Den digitala brevlådan e-boks upphörde den 1 december 2022 för offentliga aktörer som myndigheter, regioner och kommuner.

Skaffa den brevlåda du gillar bäst. Kontrollera sedan att du har valt att få myndighetspost till din digitala brevlåda.

Vem kan ha digital brevlåda?

Med en uppkopplad enhet och e-legitimation kan du läsa din digitala post dygnet runt var du än befinner dig.

Digital post skickas på ett säkert sätt och ingen obehörig kan läsa eller komma åt din post eftersom du loggar in med din e-legitimation.

Vad har hänt med Digimail?

Med Golfamore kortet i hand eller i mobil öppnar sig en helt ny värld för golfare. Golfamore erbjuder spel till halv greenfee på över 1 300 golfbanor i 23 europeiska länder, varav ett land är Italien. Italien ger dig det bästa från flera världar. Först och främst är det passionen för mat men på senare år handlar det också om golf. 

Golf Club Parco de’ Medici är den närmaste banan från centrum av Rom. Med buss eller taxi tar det cirka 25 minuter från eller till Piazza Venezia. Här spelar du på en vacker 27-hålsanläggning i parknatur i lugn och ro. Men ändå väldigt centralt och nära till den eviga staden med dess kultur, nöjesliv, shopping och atmosfär.  Roms centrum är litet och hanterbart och du kan promenera mellan olika sevärdheter som Colosseum, Forum Romanum och Fontana di Trevi. 

Golf Club Parco de’ Medici består av en 18-hålsbana plus en 9-håls precis intill anläggningens Sheraton-hotell. Banan är inspirerad av en amerikansk designstil med ganska mycket vatten, stora greener och fina bunkrar. Det är ganska korta hål men trixiga och luriga. Inte minst tack vare de strategiska vattenhindren. Greenerna håller hög standard och svårighetsgraden är beroende på flaggplaceringarna eftersom greenerna är ondulerade. 

Har polisen Kivra?

 • Arbete i skola och förskola.
 • Arbete på HVB-hem.
 • Arbete med barn med funktionsnedsättning (LSS).
 • Arbete eller uppdrag i föreningsverksamhet, t.ex. idrotts- eller fritidsföreningar, där man kommer i kontakt med barn och ungdomar.
 • Arbete med försäkringsdistribution.

Får man kronofogden på Kivra?

Hej, tack för att du vänder dig till Lawline med din fråga!

Din fråga handlar om det kan anses tillräckligt att inkassoföretaget har skickat inkassokrav till din digitala brevlåda och inte skickat fysiskt krav via post.

Vill inte ha Kivra längre?

Just nu får vi många frågor om digital faktura i Kivra. Har du beställt ett digitalt vaccinationsbevis får du per automatik fakturor från NSVA och övrig myndighetspost. Du kan enkelt ändra hur du vill får din post i Kivras app.

Vad händer med Kivra när man dör?

Om endast en person ska ärva så räcker det med en registrerad bouppteckning. Detta är väldigt vanligt eftersom det tillämpas på makar och registrerade partners. Om ena maken dör så ska den andra maken ärva allt, det är en ensam person som ska ärva allt trots att det finns barn i familjen. Barnen har nämligen rätt till arv först när även den andra föräldern avlider. 

Om det endast är en som ska ärva allt så övergår tillgångarna från dödsboet till den personen när bouppteckningen registreras hos Skatteverket. Det behövs då ingen arvskifteshandling, men man kan behöva se till att viss egendom registreras på en. Ett exempel är fastigheter där den nya ägare måste anmälas och ansöka om ny lagfart hos Lantmäteriet. Om man haft en gemensam hyresrätt med den avlidne så måste hyreskontraktet ändras till rätt namn.

Är Kivra statligt?

Diagrammet visar att 72 % av 90-talisterna, 68 % av 80-talisterna och så vidare har valt en digital brevlåda för post från det offentliga. Källa: digg.se

Vilken e brevlåda är bäst?

I vår jämförelse har vi valt ut olika brevlådor med lås i prisspannet 200 – 1 500 kr. Det vi bland annat tittat närmare på är pris, design, valmöjligheter (i form av exempelvis valbara färger och storlekar), volym samt användarvänlighet (i form av bredd på inkast och antal medföljande nycklar).

Testvinnare! Postlåda Habo 9440. Rymlig och kan användas som veckobrevlåda!

Får man brev från polisen på Kivra?

Bedrägerier med felaktiga adressändringar kan förhindras med en ny tjänst från Skatteverket.  Den som anmält sig till tjänsten kan bara ändra adress genom inloggning med e-legitimation. Detta minskar avsevärt risken för bedrägerier. Använd den nya tjänsten Spärra obehörig adressändring

Kan Kronofogden ta pengar från mitt vanliga konto?

Vi skickar det vidare till tingsrätten som beslutar om utmätningen ska ändras eller inte. ​

I beslutet om utmätning finns information om vart du ska posta din överklagan. Om du inte har kvar beslutet ska du posta din överklagan till det av våra kontor som finns närmast där du bor. Du kan också mejla.

Vill inte ha mina räkningar i Kivra?

Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Jag vill inte ha min faktura från Naturvetarna via Kivra, hur gör jag för att ta bort det?

Hur gör man för att slippa Kivra?

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om Kivra.

Hur gör jag om jag inte vill vara medlem längre? Måste jag betala avin jag fått i Kivra?- Nej, vill du inte längre vara medlem så behöver du inte betala din medlemsavi. För att slippa få meddelanden behöver du logga in i Kivra och kastar medlemsavin. Hör också av dig till Medlemsservice, så slipper du få fler utskick från oss.

Kan man slippa Kivra?

Du som har en digital brevlåda får automatiskt viss information från Pensionsmyndigheten till den, till exempel ditt orange kuvert, beslut om allmän pension och beslut om bostadstillägg och äldreförsörjningsstöd.