:

Var hittar jag min digitala brevlåda?

Innehållsförteckning:

 1. Var hittar jag min digitala brevlåda?
 2. Var är mina meddelanden?
 3. Hur kommer jag in på min Myndighetspost?
 4. Kan Kivra läsa min post?
 5. Vad är skillnaden mellan Kivra och min Myndighetspost?
 6. Vem står för Kivra?
 7. Hur får jag tillbaka mina meddelanden?
 8. Varför kan jag inte se mina meddelanden?
 9. Vad är skillnaden på Kivra och min Myndighetspost?
 10. Varför kan jag inte logga in på min Myndighetspost?
 11. Vad händer med Kivra när man dör?
 12. Vad händer om man tar bort Kivra?
 13. Vem betalar för Kivra?
 14. Hur får Kivra in pengar?
 15. Är Kivra gratis?

Var hittar jag min digitala brevlåda?

Med en uppkopplad enhet och e-legitimation kan du läsa din digitala post dygnet runt var du än befinner dig.

Digital post skickas på ett säkert sätt och ingen obehörig kan läsa eller komma åt din post eftersom du loggar in med din e-legitimation.

Var är mina meddelanden?

I den här artikeln finns lösningar om du kan synkronisera meddelanden (skicka och ta emot) men få meddelanden långsamt eller meddelanden saknas.

E-postmeddelandet har inte tagits emot i tid: Du får inte e-post i upp till en timme efter att det har skickats eller du måste synkronisera manuellt för att skicka eller ta emot e-post.

Hur kommer jag in på min Myndighetspost?

Har du frågor om den digitala brevlådan Min myndighetspost kan du skicka frågor till oss på Digg – Myndigheten för digital förvaltning.

Kan Kivra läsa min post?

Med en uppkopplad enhet och e-legitimation kan du läsa din digitala post dygnet runt var du än befinner dig.

Digital post skickas på ett säkert sätt och ingen obehörig kan läsa eller komma åt din post eftersom du loggar in med din e-legitimation.

Vad är skillnaden mellan Kivra och min Myndighetspost?

Med en uppkopplad enhet och e-legitimation kan du läsa din digitala post dygnet runt var du än befinner dig.

Digital post skickas på ett säkert sätt och ingen obehörig kan läsa eller komma åt din post eftersom du loggar in med din e-legitimation.

Vem står för Kivra?

Vad är egentligen en viktighet? Och hur kommer Kivra in i bilden? Vi har gjort en crash course på en minut och 40 sekunder.

Vad är egentligen en viktighet? Och hur kommer Kivra in i bilden? Vi har gjort en crash course på en minut och 40 sekunder.

Hur får jag tillbaka mina meddelanden?

Läs om hur du ändrar inställningarna för borttagning, till exempel om du vill bekräfta innan du raderar ett meddelande och om du vill arkivera eller radera meddelanden som standard.

Varför kan jag inte se mina meddelanden?

Hem > V > Varför Går Inte Mina Meddelanden Fram På Messenger?

Några saker du kan testa: Uppdatera till den senaste versionen av Messenger-appen. Kontrollera internetanslutningen. Se till att du har tillräckligt med ledigt utrymme på din mobila enhet.

Vad är skillnaden på Kivra och min Myndighetspost?

Här ser du vilken post du får från Skatteverket i din digitala brevlåda:

*  OBS! Grundbesluten om skatterna samt avgifterna vid försenad betalning skickas från Transportstyrelsen. Skatteverket hanterar omprövningar, överklaganden, anstånd, befrielser, m.m.

Varför kan jag inte logga in på min Myndighetspost?

Vart tog den där blanketten vägen? Slipp undra! Du vet väl att massa myndigheter skickar i Kivra? Få post från Skatteverket, Försäkringskassan och många fler i en och samma app.

Glöm borttappade blanketter och kuvert som kommer fel. Nu blir det enklare att hålla koll på papper, beslut och inbetalningar. När du skaffar Kivra hamnar din myndighetspost på ett och samma ställe. Du vet direkt när nåt viktigt dimper ner, och läser posten när och var du vill. Dessutom är det säkrare än papperspost – tack vare BankID kommer ingen obehörig åt dina grejer.

Vad händer med Kivra när man dör?

Katastrof! Genom samarbetet med tink så har kivra återuppfunnit hjulet.. nu betalar jag mina räkningar med ett rektangulärt hjul istället. Varför ändra på något som funkade alldeles utmärkt innan?

Mobilt bank-id uppdaterade sig över en natt och min telefon är inte längre kompatibel. Kivra tar ej vanligt bank-id så försöker nu att avregistrera mig där. OMÖJLIGT. De hävdar att jag måste avsluta ett autogiromedgivande i min bank först men något sådant finns ej, jag har aldrig betalat något genom Kivra, bara fått post dit. Har dubbelkollat med min bank. BLUFF-FÖRETAG. SPRING!!

Går inte längre att betala mina räkningar via Kivra efter deras nya samarbete med Tink. Ok om det kan strula i början men nu efter 2 månader funkar det fortfarande inte. Är ni på Kivra medvetna om hur dåligt det fungerar?

Denna tjänst är ensidigt öppen för godtyckliga förändringar av parten kivra. Du som användare har i praktiken ingen möjlighet att påverka innehåll eller välja godkända avsändare.

Varje vecka tillkommer nya mer eller mindre seriösa företag som avsändare. Det finns inget sätt att låsa vilka avsändare du godkänt (t ex myndigheter och de företag du har relation till) eftersom nya tillkommer hela tiden. Detta vore enkelt för Kivra att åtgärda genom en inställning för att automatiskt godkänna nya avsändare eller inte. Det finns inte heller något sätt att stänga av flera avsändare utan man behöver gå in på varje avsändare och stänga av den och det finns många (nya tillkommer löpande). Det finns inte heller något sätt att stänga av alla och sedan öppna för de man vill ha som avsändare. Det finns så många avsändare att denna möjlighet borde vara standard.

Beror detta på att Kivra har som affärsidé att vara en förmedlare av godtycklig (skräp)post från företag till de som vill vara miljövänliga? Kanske tävlar man mot alternativa tjänster om antal anslutna mottagare? Eller är det helt enkelt okänslighet för vad som väntas av en samhällstjänst som myndigheter stöder? Om någon ansvarig från Kivra läser detta - fundera på vad som egentligen är orsak till att Kivra har så dåliga funktioner för att begränsa avsändare (inte vilken rationalisering som används).

Vad händer om man tar bort Kivra?

Just nu får vi många frågor om digital faktura i Kivra. Har du beställt ett digitalt vaccinationsbevis får du per automatik fakturor från NSVA och övrig myndighetspost. Du kan enkelt ändra hur du vill får din post i Kivras app.

Vem betalar för Kivra?

Kivra är en digital brevlåda där du kan ta emot och betala dina fakturor.

Du väljer själv om du vill betala din faktura direkt i Kivra, eller om du bara vill använda Kivra som en digital brevlåda och betala fakturan manuellt. För att använda tjänsten behöver du lägga in ett bankkonto och ha Mobilt BankID.

Kivra är ett bra alternativ för dig som hanterar närståendes fakturor då det finns möjlighet att dela brevlåda.

Hur får Kivra in pengar?

Ingen blir glad av ett långt OCR-nummer. Den goda nyheten är att du smidigt betalar dina räkningar hos oss. Det går fort och du får full koll på dina betalningar.

Varje vecka sluter nya företag och myndigheter upp vid vår sida. När du skaffar Kivra blir hallmattan betydligt tommare.

Är Kivra gratis?

Kivra är en plats där du kan samla dina viktigheter. Brev, fakturor, kvitton och annat – som du annars hade haft i pärmar, byxfickor eller i olika pappershögar. Du behöver inte längre leta efter försäkringsbrev, garantikvitton eller hundens vaccinationskort. Istället kan du ha allt på ett och samma ställe så att det alltid är tillgängligt, var du än befinner dig.

Kivra är ett hållbart alternativ till papperspost och kvitton. Och för varje dokument som skickas och tas emot i Kivra tar vi tillsammans steg i rätt riktning för miljön. Med vår uppladdningstjänst kan du dessutom själv välja och ladda upp det som är viktigt för dig, allt säkert sparat bakom Mobilt BankID.