:

Hur går jag in på mina sidor?

Innehållsförteckning:

 1. Hur går jag in på mina sidor?
 2. Hur loggar man in på Försäkringskassan?
 3. Kan inte logga in på Mina sidor Försäkringskassan?
 4. Kan man logga in på Försäkringskassan utan BankID?
 5. Varför går det inte att logga in på Mina sidor?
 6. Varför kommer jag inte in på Mina appar?
 7. Kan man se Elstöd på mina sidor?
 8. Var hittar jag beslut på Försäkringskassan?
 9. Kan inte komma in på Försäkringskassan?
 10. Hur identifierar man sig utan BankID?
 11. Hur får jag reda på mitt Google-konto?
 12. Kan inte logga in på mobilen?
 13. Hur får jag tillbaka mina appar?
 14. Hur ser jag alla mina appar?
 15. När kommer Elstödet betalas ut 2023?

Hur går jag in på mina sidor?

På Mina sidor finns allt som rör dina tjänster samlat på ett och samma ställe. Du kan bland annat se statistik över din användning, se dina fakturor, göra beställningar och ombokningar eller registrera din vattenmätarställning.

Hur loggar man in på Försäkringskassan?

För att använda våra e-tjänster behöver du först registrera ditt företag. Det gör du genom att logga in med ditt personliga bank-id. Du fyller i vem som ska vara behörighetsadministratör på företaget. Det kan vara du själv eller en medarbetare. Behörighetsadministratören kan sedan ge fler medarbetare på företaget behörighet.

Allmänna villkor för att använda Försäkringskassans e-tjänster för arbetsgivare

Kan inte logga in på Mina sidor Försäkringskassan?

På forsakringskassan.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.Vi använder också kakor för webbanalys för att göra webbplatsen bättre.

Godkänner du att vi också använder kakor för webbanalys?

Kan man logga in på Försäkringskassan utan BankID?

 • Ansökan om bostadstillägg
 • Anmäla ändrade uppgifter för den som har bostadstillägg
 • Ansökan om aktivitetsersättning vid nedsatt arbetsförmåga
 • Ansökan om aktivitetsersättning vid förlängd skolgång
 • Ansökan om sjukersättning
 • Ansökan om särskild ersättning för kostnader i samband med aktiviteter
 • Ansökan om förskott av särskild ersättning i samband med aktiviteter

Efter att en ansökan är inskickad ser du inte ärendet i Mina sidor, utan det visas bara för din huvudman om hen loggar in på Mina sidor med sitt personnummer och sitt bank-id.

Varför går det inte att logga in på Mina sidor?

Med Mobilt BankID kan du snabbt och säkert legitimera dig digitalt, exempelvis när du ska swisha, deklarera och logga in i vår app eller internetbank.

Då kan du antingen legitimera dig med Mobilt BankID eller med Mobilt SäkerhetsID.

Varför kommer jag inte in på Mina appar?

Prova följande om en app på din iPhone eller iPad inte fungerar som förväntat.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.

Kan man se Elstöd på mina sidor?

Genom kontoregistret får du utbetalningar från företag och myndigheter direkt till ditt konto. Till exempel utbetalning av lön från din arbetsgivare eller elstöd från Försäkringskassan. Pengarna betalas ut via Swedbanks lön- och utbetalningssystem. Du kan även lösa in din avi som du fått hemskickad.

Du behöver inte vara eller bli kund hos oss för att anmäla ditt konto till vårt kontoregister. Anmäl kontot med BankID, så blir det aktivt för insättning inom 2 vardagar. Om du ändrar bankkonto så får du även andra utbetalningar till det kontot. Till exempel din lön om den betalas ut via Swedbanks lön- och utbetalningssystem.

Var hittar jag beslut på Försäkringskassan?

På forsakringskassan.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt för dig.Vi använder också kakor för webbanalys för att göra webbplatsen bättre.

Så här använder Försäkringskassan kakor

Kan inte komma in på Försäkringskassan?

Ibland dröjer det innan du får ett beslut om din ansökan om ersättning. Under rubriken Hålltider för varje ersättning kan du se hur lång tid det brukar ta, men det kan ta längre tid om vi behöver göra en mer omfattande utredning av ditt ärende. Det gäller till exempel om något inte stämmer, om det saknas underlag i ditt ärende eller om du inte har uppdaterat dina uppgifter. När du ansöker om en ersättning behöver du därför vara noggrann så att allt blir rätt från början. Kom också ihåg att snabbt uppdatera dina uppgifter om de ändras under tiden som ersättningen betalas ut.

Om något saknas i din ansökan så kontaktar vi dig eller någon annan som kan ge oss kompletterande uppgifter. Det kan till exempel vara din arbetsgivare, en läkare eller ditt barns förskola.

Du vet väl att du kan läsa post från oss direkt i mobilen, datorn eller läsplattan?

Hur identifierar man sig utan BankID?

Säkerheten bygger på samma stabila grund som identifiering och underskrift med BankID, med några tillägg för fysisk miljö. När en person vill visa sitt digitala ID-kort identifierar hen sig först i BankID-appen. På så sätt verifieras personens identitet varje gång. Ett digitalt ID-kort som inte längre är giltigt kan inte visas, vilket minskar riskerna att företag och butiker av misstag godtar utgångna ID-handlingar.

Hur får jag reda på mitt Google-konto?

Om du inte är säker på att du har registrerat dig för några Google-produkter kan du kolla in besöker sidan för lösenordsändring i Google-konton. Ange en e-postadress som du tror att du kan ha använt för att skapa ett Google-konto. Om vi ​​inte känner igen det kommer du omedelbart att se ett meddelande från oss.

Ett Gmail-konto är ett gratis Google-konto med en e-postadress som slutar på @ gmail.com. … Personer som använder Gmail kan också komma åt Google Dokument, Kalkylark, Presentationer och Kalender. Kontot ger åtkomst till andra Google-applikationer som Foton, Kartor och YouTube.

 • Hitta konton som är länkade till din e-post. Sätten att hitta de konton som är länkade till din e-post kan skilja sig beroende på vilken e-postplattform du använder. ...
 • Här är de 6 bästa tipsen för att hitta e-postadresser efter telefonnummer 2021:

  Kan inte logga in på mobilen?

  Det finns ett par saker att tänka på och kontrollera:

  När du gör en säkerhetskopia av iOS eller iPadOS på iCloud eller i iTunes säkerhetskopieras dina e-postinställningar men inte din e-post. Om du tar bort eller ändrar inställningarna för ditt e-postkonto kan de redan hämtade meddelandena tas bort från enheten.

  Hur får jag tillbaka mina appar?

  Hem > H > Hur Får Man Tillbaka Borttagna Appar?

  På menylistan, välj Mina appar och spel möjlighet att gå till applistan. Tryck sedan på Alla fliken för att visa alla appar som du har laddat ner, inklusive de nyligen raderade appar. Steg 3. Då kan du klicka på vilken app som helst för att installera om den på din Android-telefon.

  Hur ser jag alla mina appar?

  Behöver du veta "hur man ser mina Android-appar" installerade från Google Play? Idag har de flesta av oss många tillämpningar installerat på våra smartphones. Och om vi har för många är det möjligt att vi till och med glömmer några eller att vi inte är tydliga med vad vi har och vad vi inte har.

  När kommer Elstödet betalas ut 2023?

  Regeringen har tagit fram en förordning om elstöd baserat på perioden november-december 2022 till privatpersoner i hela landet. Försäkringskassan kommer att betala ut elstödet senast den 9 juni.

  Den 30 januari lämnade Svenska kraftnät in en ansökan om elstöd till privatpersoner i hela Sverige baserat på perioden november och december 2022. Nu har Försäkringskassan gett besked om att detta elstöd kommer att betalas ut senast den 9 juni förutsatt att inget oförutsett inträffar.